
Bè una altra proposta de mailing ;)
250 g strawberry pulp
250 g yoghurt
120 g caster sugar
½ l semi whipped cream
4 gelatin sheets
Hydrate the gelatin.
Heat a portion of the pulp to dissolve the gelatin.
Add the remaining pulp, yoghurt and sugar.
Mix with cream.
Refrigerate.
Ingredients
Cut the oranges in half from top to bottom and spoon the fruit from each half, leaving the peel intact. Prepare the gelatin according to the package directions, then pour it into the peel halves, adding fruit pieces if desired.
Set the halves into ramekins or a muffin tin to keep them from tipping and carefully place them in the refrigerator. Let the gelatin set according to the package directions.
Once they're ready, remove the orange halves from the refrigerator, cut them into wedges, and serve.
Tip: For a colorful twist, try using other citrus fruits and gelatin flavors, such as grapefruit, lemon, and lime.
Ingredientes:
500 gr. Tomate.
100 gr. Pan.
100 gr. Cebolla.
100 gr. Pepinos.
100 gr. Pimientos rojo.
30 gr. Ajo.
c/n Perejil.
c/n Aceite de oliva.
c/n Vinagre de Jerez.
100 gr. Vodka.
4 gr. Gelatina.
Procedimiento:
1. Procesar el tomate, la cebolla, el pepino sin semillas, el
pimiento; agregar pan remojado en agua y escurrido, aceite,
vinagre y agua si fuera necesario. Dejar en frío por 24 hs.
Se puede pasar por tamiz. Poner a punto de sal y pimienta.
2. Mezclar la gelatina disuelta en agua con el vodka y dejar
cuajar en un recipiente de 1 cm. de profundidad.
3. Una vez que gelatina se haya solidificado extraer del molde
y cortar en dados.
4. Servir en vaso de chupito la sopa bien fría decorando con
brunoise de tomate, pepino,cebolla y dados de vodka
Su creadora ha precisado que podría modificarse "para hacerse sin azúcar o descafeinado".