diumenge, 29 de novembre del 2009

Mailing02


Bè una altra proposta de mailing ;)

mail





b noies aquesta es una posibilitat

dew i bona nit!

divendres, 27 de novembre del 2009

Restaurants

Hola,
La Rosa i jo hem anat avui al Principal i a l'Hotel OMM per fer fotos, pero ens han dit que hem de demanar cita previa abans...ja que si hi han clients a les sales no volen que fem fotos. Es comprensible ja que són llocs on els clients no van a menjar una hamburger ;)
Aixì que dilluns, com hem quedat, podem mirar de coordinar-nos i buscar un dia, hora i qui podrà anar i ja truquem.
A part d'aquests llocs que els teniem pensats, la Rosa va penjar un link d'un restaurant català q es dedica a la cuina de contrasts, sobretot entre fred i calor i, tot i que no poguem anar a fer fotos, xq no stà a bcn, seria el lloc adient xq els plats ofertats són molt semblants als q volem ofertar, pero només tindriem les fotos de la web, aquests s l problema.

Tema gràfic: he penjat (un post que està bastant a baix) sobre els pictogrames que podrien portar el plat (no feu cas del plat xq nomès el vaig trobar rodò ;) ) i a més a més dilluns portarem versions de Mailing d'invitació i confirmació via sms mòbil.

Que tingueu un bon cap de setmana noies,

Besus



foto enviada x l'edu (l'exibionista voluntari)







Penjo cosetes que he nat trobant de receptes...
Fins les 17'30h, estaré per aquí conectada fent feineta, després piraré de cap de setmana. Diumenge a la nit em conecto i aquest finde si tinc wifi on vaig ja diré algo amb el iphone ok?
petonets a totes!

ñam2







Hola senyoretes! entre les fotos i ha una beguda de textura relatinosa, k es podria donar x veure.

Proposta pictogrames plat


Penjo un 1er esbóç de les idees q hem tingut x marcar la temperatura dels plats.

cuina

Hola senyoretes!!

Buscant he trobat un home que es diu David garcia, un cuiner especialitzat en ña cuina que juga en contrastos com fred/calent. us penjo sa web. Te servei de càtering de manera k d'alla podem treure alguna cosa

http://www.restaurantecalima.com/

Esbozos cuchara



Hola a totes!

Bueno he estat mirant llibres de culleres, y aquestes formes són les que m'han inspirat!
Aveure que us sembla... us explico una mica per ordre de dalt(d'esquerra a dreta) fins a baix:

1r es seguint una mica amb la forma de la cullera de LEKUE, del lucky que es la del Ferran adriá, he partit de la base plana frontal quadrada, tota una pesa que segueixi la forma, per no trencar les lineas rectas.

2n Rollo cullera plàstic, pero aquesta s'agafaría per la part de sota del cul tindrà, una marca pels dits, per millor comoditat i queda la forma d'agafarla com mes fina.

3r La idea ha sigut una mica la forma del a cullera de la cadira que també m'ha sortit a mi en el llibre q jo he pillat, i partint d'aki he fet aquesta forma, la base plana i la part d'on s'agafa te la rodona per millor comoditat, estaría com dos peces, una seria la base i l'altre sería el manec i el manec acabaría tocant a terra per darrere de la base, si us hi fiexu ho he dibuixat.

4rt Aquesta m'ha enrecordat una mica a una rasqueta... per on s'agafa segueixo fent un guinyo a LEKUE i l'altre es rectangular formas rectes , pero mantenint forma cullera una mica.

5t Aquesta, se ma nat una mica, a partit, de pensar en materials... i e pensat amb la silicona... Llavors la meva idea era q fos de silicona.. i que tingues en la base unes rodonetes per a que la gelatina no es mogues i adalt en el manec tb unes rodonetes per millor subjecció a la mà.

6t Aquesta me inspirat en la forma de dau de la gelatina... es a dir, la intenció es com si ho agafesis amb els dits pero, he fet aquesta forma per a q tu no tinguis q tacarte, es a dir, segueixes fent el mateix moviment que faries si ho agafesis directament el menjar amb les mans pero amb aquesta petita forma. Es totalment diferent a les altres pero no se m'ha semblat bona idea tb. Es original... i no ocupa molt, amb lo que això tambè es important.


Bueno esta clar, que es un principi d'idees... que de cadascuna es poden millorar moltes coses!
Però bueno tot es començar. I que segurament d'aquí a demà em sortiran més!

Petonets

Strawberry and youghurt mousse

Serves 8:

250 g strawberry pulp
250 g yoghurt
120 g caster sugar
½ l semi whipped cream
4 gelatin sheets

Hydrate the gelatin.
Heat a portion of the pulp to dissolve the gelatin.
Add the remaining pulp, yoghurt and sugar.
Mix with cream.
Refrigerate.

Serve with strawberries and a strawberry coulis.

Naranjas de gelatina


Ingredients

  • Oranges
  • Orange gelatin
  • Water

Instructions
  1. Cut the oranges in half from top to bottom and spoon the fruit from each half, leaving the peel intact. Prepare the gelatin according to the package directions, then pour it into the peel halves, adding fruit pieces if desired.

  2. Set the halves into ramekins or a muffin tin to keep them from tipping and carefully place them in the refrigerator. Let the gelatin set according to the package directions.

  3. Once they're ready, remove the orange halves from the refrigerator, cut them into wedges, and serve.
    Tip: For a colorful twist, try using other citrus fruits and gelatin flavors, such as grapefruit, lemon, and lime.

Gelatina de tomate con 'tapenade'

Para la gelatina:
-1/2 kg. tomates maduros
- 4 hojas de gelatina neutra
- 2 cucharadas aceite oliva virgen extra
- sal
Para la tapenade:
- 20 aceitunas negras sin hueso
- 4 anchoas
- 1 cucharada de alcaparras
- Aceite oliva virgen extra
- 1 cucharada vinagre módena
. Poner a remojo con un poco de agua fría las hojas de gelatina.
. Pelar los tomates, triturar y pasarlos por colador fino. Reservar el zumo.
. Calentar un poquito de zumo de tomate, incorporar la gelatina escurrida para que se disuelva, mezclar con el resto del puré de tomate y añadir el aceite y la sal. Mezclar bien y ponerlo en una fuente que quede muy extendido. Poner en la nevera hasta que se solidifique.
. Para la tapenade triturar todos los ingredientes hasta obtener una pasta.
Montaje: con un vasito de licor hacer círculos con el tomate y poner encima una cucharadita de tapenade. Si os gusta que predomine el sabor del aceite, rociar por encima. Servir muy frío.

Gazpacho con gelatina de vodka


Ingredientes:

500 gr. Tomate.
100 gr. Pan.
100 gr. Cebolla.
100 gr. Pepinos.
100 gr. Pimientos rojo.
30 gr. Ajo.
c/n Perejil.
c/n Aceite de oliva.
c/n Vinagre de Jerez.
100 gr. Vodka.
4 gr. Gelatina.

Procedimiento:

1. Procesar el tomate, la cebolla, el pepino sin semillas, el
pimiento; agregar pan remojado en agua y escurrido, aceite,
vinagre y agua si fuera necesario. Dejar en frío por 24 hs.
Se puede pasar por tamiz. Poner a punto de sal y pimienta.
2. Mezclar la gelatina disuelta en agua con el vodka y dejar
cuajar en un recipiente de 1 cm. de profundidad.
3. Una vez que gelatina se haya solidificado extraer del molde
y cortar en dados.
4. Servir en vaso de chupito la sopa bien fría decorando con
brunoise de tomate, pepino,cebolla y dados de vodka

dimarts, 24 de novembre del 2009

Inspiración culinaria



1.Gelatina de café

"Va dirigido a un público adulto, sano y femenino, y se distribuye en envases individuales, por lo que la mujer puede consumir su dosis de cafeína necesaria para llevar a cabo la vida diaria que la sociedad exige en estos momentos", ha explicado Cutillas.

Su creadora ha precisado que podría modificarse "para hacerse sin azúcar o descafeinado".


2.Helado frito


3.Gelatina de fresas al aroma de hierbabuena

http://www.facesdesign.com/indexf.html


Aquest link es el catàleg dels productes del Ferràn Adrià, l'apartat FACES es del profe de producte de l'any passat. Està molt bé xq són dissenys pensats per usos molt concrets, penso q ens serà de gran ajuda.

Ale a darle al coco! ;)

Besis

dilluns, 23 de novembre del 2009

Rosa etiqueta en relleu + introducció Glühwein


El Glühwein es una bebida alcohólica que se compone principalmente de vino caliente con especias. Tradicionalmente se toma durante el periodo correspondiente con los fríos meses de noviembre (finales) y diciembre, por lo que un vaso de esta bebida caliente suele resultar muy reconfortante. Es la bebida más típica de los Weihnachtsmärkte (mercados navideños) alemanes.

Rosa!

Tens l'escaparate i el text al mail de hotmail i eina ;)
MUAH

diumenge, 22 de novembre del 2009

Reno... antes y después xD



Yo antes era un reno normal.. jajaja

Fachada


Es la mejor fachada que he encontrado... que os parece?

La direccion es Braubachstr. 24, 60311 Frankfurt am Main (es decir, realmente es de alli)

Tiene faenilla borrarlo todo... pero creo que da el pego ;)